WIE ZIJN WIJ

Jong en dynamisch in elektronica.

JMsails heeft zich in zeer korte tijd ontwikkeld tot een vaste waarde in Nederland en België op het gebied van elektronica voor de hengel- en watersport.Er is veel knowhow op het gebied van elektrische trollingmotoren en fishfinders, met specialismen zoals de Side Imaging sonartechniek.

In de showroom van JMsails zijn vele modellen fishfinders van de diverse merken werkend te zien. Momenteel worden de volgende merken fishfinders verkocht:Humminbird, Lowrance en Raymarine.

De bijzondere Side Imaging van Humminbird, SideScanning en Chirp sonartechniek van Lowrance wordt steeds populairder en is momenteel het neusje van de zalm op fishfindergebied. In de showroom is deze techniek werkend te zien en kunt u hierover een zeer uitgebreide uitleg krijgen.

Begin 2015 brengt Humminbird de compleet nieuwe Helix serie op de markt. Door de nieuwe (verlijmde) schermen zult u nooit meer last hebben van condensatie tegen de binnenzijde van het scherm. Bijkomend voordeel is dat ze zeer slag- en krasvast zijn geworden. Het toestel heeft een zeer mooi modern uiterlijk en het scherm is breedt uitgevoerd, waardoor de Side Imaging techniek bijzonder goed tot zijn recht komt voor zón relatief klein 5 inch scherm. Het heeft een zeer helder scherm met een groot aantal pixels 480 x 800! Dit is evenveel als de 800 en 900 van Hummingbird en de HDS 7 en Elite 7 serie van Lowrance.

Daarnaast heeft JMsails een zeer uitgebreid programma elektrische motoren van het merk Minn Kota op voorraad en zijn vele modellen ook in werking te zien.In de showroom wordt met u een analyse gemaakt om tot de beste Minn Kota motor voor uw boot te komen. Ook in 2015 zal er veel aandacht besteed worden aan de nieuwe i-PILOT Link van Minnkota. De motoren kunnen worden geleverd in sets met accu, acculader en accubak.

Daarnaast heeft JMsails het sterke merk Scotty in het assortiment. Scotty staat bekend om zijn zeer hoge slagvastheid en UV bestendigheid. Waardoor het duurzaam is en een hele lange levensduur heeft.

Voor het opbouwen, uitbreiden of updaten van uw visboot voert JMsails verder o.a. duurzame hengelsteunen en downriggers van het merk Scotty en bootstoelen van de bekende merken Garelick, Attwood en Tempress.

Naast de grote knowhow en het persoonlijke advies, tracht JMsails de prijzen zo laag mogelijk te houden, waardoor zij in Nederland en België veelal het scherpst aanbieden.