Powerdrive V2

de PowerDrive Serie

De veelzijdige en betrouwbare PowerDrive V2 boegmotorenserie heeft vele verschillende uitvoeringen…..speciaal voor uw specifieke wensen! De vele opties, bijv. Universal Sonar2, Autopilot, Co-Pilot of I-Pilot (en combinaties hiervan) bieden u ruime keuze, maar u kunt van 1 ding zeker zijn: met elke PD bent u (weer) verzekerd van de Minn Kota kwaliteit.

pd-beauty2

Standaard zijn onderstaande modellen via JMsails leverbaar:

Direct naar een specifiek model? Klik op de modelnaam hierboven!

•De “Deploy-Assist” hendel, een ont-/vergrendelingshendel zorgt voor eenvoudige en snel neerlaten (en ophalen) van de PowerDrive V2.

push-n-release-hendel

pd-voetpedaal

•Het ergonomische, waterdichte en oersterke (composiet) PowerDrive Micro Touch™ electrisch voetpedaal is erg compact en isnauwkeuriger dan mechanische besturing. Uw voeten doen al het stuurwerk, terwijl u uw handen vrij heeft om te vissen. De Aan/Uit/ Interval schakelaar zit rechtsboven. De Aan/uit stand is continu, de intervalstand activeert de Intervalknop middenonder op het pedaal. De snelheid is instelbaar m.b.v. rolwieltje aan de rechterzijde van het pedaal. De R/L stuurknoppen zitten rechts- en links van de Intervalknop. Snoerlengte: 5.58 mtr. (wordt niet standaard bij alle modellen meegeleverd, bijv bij i-Pilotmodellen)

•De MINN KOTA i-Pilot Deze meest recente superieure technologie wordt ook toegepast in sommige van deze Minn Kota PowerDrive trollingmotoren.De veelzijdige mogelijkheden van de hengelsporter worden (weer) verder uitgebreid. Ultiem gebruikersgemak, alles onder controle met 1 waterdichte en drijvende afstandsbediening! Ook AutoPilot op deze remote. Uitgebreide info? Klik op de titelnaam of bijgaand logo!

i-pilot-logo-zoetw

us2

•Enkele PDmodellen zijn uitgevoerd met het US2 (Universal Sonar2) systeem, een ingebouwde en afgeschermde Transducer ingebouwd in de neus van de Minn Kota Trollingmotor.
Alle bedrading weggewerkt in de oersterke schacht, terdege afgeschermd tegen inwerkingen van buitenaf, bijv. weersinvloeden, beschadigingen etc. Verder alle bedrading uit het zicht, geen extra bevestigingsmateriaal nodig, ruisvrij etc. etc. Uitbreiding op de temperatuurmetingen en de werking van de DualBeam PLUS™ technologie (mogelijk op alle DualBeam PLUS modellen van Humminbird, Lowrance®-,Garmin®- en Eaglefishfindermodellen zijn voorbeelden van de

extraatjes…….
DualBeam PLUS is een samenstelling van sonarbundels (20° en 60° bundels), die gelijktijdig funktioneren. De info van de 2 bundels wordt gecombineerd en (overlappend) weergegeven op uw scherm. De info van de 2 bundels naast elkaar of 1 bundel over het gehele beeldscherm te bekijken is mogelijk. U krijgt een duidelijk bodembeeld van beplanting, structuur en/of vis op uw fishfinder. Wat wilt u nog meer ???

•Enige PowerDrive V2 modellen hebben AutoPilot! Minn Kota’s AutoPilot brengt en houdt u automatisch op de juiste koers m.b.v. het nieuwste ingebouwde kompassysteem! Navigeren? Sturen? Houd simpelweg de kop van de motor in de gewenste richting en AutoPilot doet al het werk!
Afdrijven is verleden tijd!
M.b.v. de AutoPilot: blijft u altijd op uw Trollingsroute/koers bijv. langs de kustlijn, trolt u langs een stroming, kanaal, vaart of zandbank, kunt u terugkeren naar een hotspot/favoriet talud, kunt u bijv. een school vissen moeiteloos volgen, een prima trolgebied direct nog eens herhalen……..Kortom, u heeft zeeën van tijd om te vissen!

autopilotlogo

•In Total control over sturen en snelheid? Een makkie met de optionele Copilot™!
M.b.v. deze kleine, draadloze afstandsbediening kunt u dit bepalen, waar dan ook in de boot. Niet vastgepind op 1 plek door het voetpedaal, maar optimale bewegingsvrijheid in uw boot.

Verder zijn deze Minn Kota trollingmotoren natuurlijk ook voorzien van de alombekende Minn Kota kwaliteiten:

copilot

•De fluisterstille werking en koele kracht! Minn Kota: fluisterstil en supercool!
De extra grote wikkelingen en lamellen in het armatuur zorgen voor een betere warmteverdeling. Uw accu gaat langer mee…… zowel in gebruik als levensduur! Het unieke lagersysteem zorgt voor de stillere werking….. zo stil dat de vis u niet hoort aankomen.

stille-koele-kracht

•Onverwoestbare composiet schacht op alle modellen!

Vele malen sterker dan RVS, onbreekbaar, vervormt of corrodeert niet MAAR ……buigt wel mee!! Gaat levenslang mee !

digital-maximizer

•5x langer varen door de Digital Maximizer™ !

Stroomverbruik wordt optimaal door doelmatige dosering van stroomtoevoer bij welk toerental dan ook! Een speciale digitale microprocessor zorgt voor minder warmtevorming zodat uw accu 5x langere vaartijd oplevert en een aanzienlijk langere levensduur heeft.

•Kwalitatieve Minn Kota Weedless Wedge™ 2 Propeller.

Op nagenoeg alle Minn Kota motoren vindt u het unieke propellerontwerp van Roland Martin terug: de Weedless Wedge 2. Door de doordachte vormgeving worden wieren en beplanting a.h.w. weggeduwd. Het accuvermogen wordt gebruikt war het toe dient: varen!

weedless-wedge2

U kunt er van op aan: JMsails levert een kwaliteitprodukt en service voor een goede prijs!