Elektrisch varen

In het JMsails assortiment:

MINN KOTA Naast de inmiddels vertrouwde elektrische Minn Kota fluitermotoren de Terrova en de PowerDrive V2 met het ingenieuze i-Pilot draadloos GPS navigatiesysteem ingebouwd en wel (met praktische opties zoals de iTrack, Spot-Lock, AutoPilot en CruiseControl), blijft Minn Kota de marktleider door continue ontwikkeling.

In de Minn Kota Endura serie is een Endura MAX hekmotor toegevoegd! Uitgevoerd met een solide Lever Lock bevestiging, traploze snelheidsregeling, verlengbare helmstok, digitale Maximizer en… uw accuspanning aflezen met slechts 1 druk op de knop!

Ook in beeld gebracht is de Minn Kota Maxxum boegmotor met het flexibele en demontabele bowguard 360™ bevestiging.Uitgerust met dubbel kogellagersysteem voor aanzienlijke geluidsvermindering, verlichte richtingaanwijzer, Digital Maximizer en natuurlijk eenvoudige demontage. Verkrijgbaar met voetpedaal of handbediening.

riptide-t-endura

Maar ook in het zoutwater motoren assortiment is het één en ander gebeurd! Nieuw is de Minn Kota Riptide Endura hekmotor met de degelijke Lever-Lock bevestiging, verlengbare helmstok, accuspanning afleesbaar met 1 druk op de knop en snelheidregeling in 5 standen. En vergeet niet de niet aflatende anticorrossiebescherming met zinkanode! U bent er helemaal klaar voor!

watersnake_fwad advance

WATERSNAKE
Dit relatief nog nieuwe merk in de watersportindustrie (sinds 2006) timmert goed aan de weg met het Watersnake elektromotoren assortiment. De gehele productie en assemblage wordt met de hoogste kwaliteitsstandaard gerealiseerd

watersnake

en onderworpen aan een uitgebreide test voordat de motoren hun weg naar het water vinden. Het Watersnake assortiment biedt diverse modellen o.a. Tracer, Venom, T18, Advance en Sidewinder, elk met unieke kenmerken en specificaties; van de zwaarste 54lb versie met traploze snelheidsregeling en digitale snelheidsmeter tot de lichte 18lb versie voor gebruik achter de kleine opblaasboot. Eén ding blijft echter gelijk, de motoren hebben een uitstekende prijs/ kwaliteitsverhouding en bieden waar voor hun geld! Klik op de modelnamen voor meer informatie over iedere Watersnake motor.